Drupal Developer Days

Drupal Developer Days logo

De vorige editie heb ik overgeslagen, dit jaar ben ik er weer bij, de Drupal Developer Days, ditmaal in Szeged te Hongarije. Conference ticket, hotel en vliegticket waren al geregeld dus klaar om te gaan.

Na een prettige vlucht van 2 uurtjes, aangekomen in Budapest. Na wat strubbelingen met de geldautomaat en een lange wachtrij voor het kopen van een buskaartje om vervolgens met de trein naar Szeged te gaan.

Als Hollander neem je gewoon plaats in de 2e klas, blijkbaar kennen ze in Hongarije ook een systeem dat je een 2e klas hebt waarvoor je de stoel (met nummers) kunt reserveren. De conducteur wees me de juiste kant op en na een korte wandeling door de trein, aangekomen bij de coupe waar ik denk dat ik thuis hoor. TIP: Mocht je ooit met de trein gaan in Hongarije, zorg dan voor een gereserveerde plaats of reis met 1e klas (dit scheelt slechts 3 euro op een reis van 2 uur). Een treinreis van 2,5 uur die mij het (ietwat eentonig) landschap van Zuid-Hongarije laat zien.

Aangekomen in Szeged, bracht de taxichauffeur mij naar het hotel, dat direct naast het event center ligt. Ingecheckt, koffer op de hotelkamer dus klaar om naar event center te gaan. Aangemeld, verschillende mensen gesproken en heerlijk gegeten. De sfeer tijdens zo'n Drupal bijeenkomst is altijd heel gemoedelijk en gaaf.